tiistai 12. helmikuuta 2008

Remonttituskailua

Mieheni osoitti syvää huolestumista, että remontti ei valmistu ensi viikonlopuksi, jolloin meidän on muutettava väliaikaisasunnosta kotiin. Hän julisti, että oli varannut hotellin viideksi vuorokaudeksi alkaen ensi maanantaista-perjantaihin. Vastustin kiivaasti, koska haluan jo kotiiiiiiiiiin. Mutta ei auta, mikään ei käännä herrani päätä. Hän ei voi kertakaikkiaan asua asunnossa, jossa ei ole sisäovia. Annoin toki periksi ja siirrämme nyytymme hotelliin. Ehkä on kuitenkin järkevää saada kaikeissa rauhassa siivota ja järjestellä se helkutinmoinen pölystö pois, ennenkuin pääsemme asettumaan aloillemme.
Tänään näkyi aurinko pitkästä aikaa, tosin kova tuuli oli kaataa minut kumoon kun lähdin kävelemään töistä. Muistan kun kävin toista vuotta sitten syksyllä Kuortaneen urheiluopistolla viikonloppulomalla ja silloin oli jo myöhäissyksy, mutta Kuortaneella oli liki 25 asteen helle.
Oli tosi kuumat oltavat. Elämäni on muuttunut, että en enää harrasta kotimaanmatkailua oikeastaan ollenkaan. Siinä on tietysti huonot puolensa, ihanat kirpputorikierrokset, joita harrastimme ystävättärien kanssa, ne ovat jääneet toistaiseksi ainakin.
Telkkarissa menee nyt Jane Austenin "Emma". Huomaan, että olen katsonut juuri tämän filmauksen parikin kertaa ja osaan repliikit miltei ulkoa. En taida viitsiä valvoa tällä kertaa.

Ei kommentteja: