lauantai 28. marraskuuta 2009

Baby alpakkaa ja painajaisunia

Systeri oli saanut lahjaksi upean baby- alpakkahuivin. Kateus iski ja tietysti halusin samanlaisen. Huivi on tyyris, kaunis ja tyylikäs. Systeri laittoi linkin josta sen sitten tilaamme. Ts. isäntä tilasi sen minulle. Hän arvuutteli meilin kautta väriä, ja päädyin joko vihreään tai punaiseen.
Olen ollut tosi rasittunut työkiireistä ja sitten se kostautui painajaisunella. Näin aivan kamalaa unta. Siis ihan aitoa kummitusunta. Vain unessa voi olla kaksipiippuisia parapellumeita (tarkoituksella väärinkirjoitettuna) joiden kummastakin piipusta valui verta. Jonka siis se kummitteleva juoppo merimies sai aikaan. Siinä unessa sain houkuteltua kummittelevan juopon merimiehen pois talon vintiltä, tai paremminkin avolakalta, heiluttelemalla viinatuoppia, jonka kummitus humahti hakemaan, jossa välissä Tiina-niminen tyttö, joka oli unessa jäänyt kummituksen vangiksi, pääsi pois. Ja heräsin siihen että kiljuin ääneen, mikä tietysti kauhistutti makesti nukkuvaa puolisoani. Joka sitten marisi, että kiljuntani herätti hänet eikä hän saanut moneen tuntiin unta. Pian kääntyy joulukuulle ja vettä satelee, lumet ovat häippäisseet.
Eipä tuo minnua häirihte. Pidän kesäisemmästä ilmanalasta. Minulle sopisi vaikka kokonaan lumeton talvi. Tietysti pimeys ja jatkuva hämärä on keljua, mutta emmehän me ährää enää tilley-lamppuja, vaan naps vaan ja valo on syttynyt. Tulkoon valkeus.
Toistaiseksi se sikainfluenssa ei ole iskenyt täällä meillä päin oikein keneenkään, joten odottelemme sitten mahdollista toista aaltoa. Otan kyllä rokotuksen jos se minulle annetaan, lupeissa on, vuoden vaihteen jälkeen kaikki suomalaiset saavat rokotteen.
Luin lehdestä, että Havukka-ahon ajattelija on nyt valmis, siis elokuva, jossa siis on pääosassa ihana Kai Lehtinen. Hän on suomalaisista näyttelijöistä ehdoton numero yksi. Olen katsonut kaikki hänen elokuvaroolinsa ja tv-näytelmät. Ja olen ihan fani. Toinen on suuri Jukka Puotila.
Nyt sitten odotan, että pääsen näkemään Havukka-ahon ajattelijan valkokankaalta.

Ei kommentteja: