keskiviikko 20. elokuuta 2014

Ja sateet menivät....

Sain palautetta, että en piilottaisi/vaihtaisi blogiosoitetta. Siinä on syynä se, että kuulemma on vuosikausia totuttu näpsäyttämään yhdestä linkistä teksti auki, ja jos nyt piilotan blogini toiselle palvelimelle, se vaatii taas uuden opettelua.  Kävi niin hassusti, että en itse osannut luoda uudelle palvelimelle blogia, se oli ylipääsemättömän vaikeata. Sain kyllä systerin avuksi, mutta olen kangistunut kaavoihini, ja menen siitä mistä aita on matalin.
Minulle tuli paha notkahdus tunnepuolelle tuossa viikonloppuna. Kaipa se oli taas jonkinlainen "kirveenputoaminen", jonka seurauksena heräsin tajuamaan, että olin muuttunut ihan liian itsekkääksi. En voi enää vedota siihen, että voin aina vain olla saamapuolella tässä elämässä, vaan minun  pitää myös osata antaa. Olen jotenkin opportunisti vähän joka suuntaan - häpeän tunnustaa.
Mutta lupaan nyt parantaa tapani, ihan totta, käsi sydämellä. Jopa marjastuskaverini saa joka toisen poimimani litran,  kun aiemmin tahtoi oma ämpäri olla se tärkein.
Kesälomaviikko on ollut täynnä toimintaa. Purimme vanhan kellarikopin ja haalasin lahot osat tulevan patio kakkosen pohjalle.
Uusi upea koppi odottaa paikalleenasennusta.  Uskon että sille on käyttöä, kesällä voi pitää simapulloja (ts. Tamtamia) viileähkönä.
Haalasin kärryllisiä multaa ja hevonpaskaa, sillä istutan lumipalloheisiä (nyt vasta yhden) rantaan päin viettävään rinteeseen. Minulla on niitä kitukasvuisia pensaita mistä siirtää. Nyt tein kunnon istutuskuopan, peittelin juuresta tervapaperilla ja päälle kantomurskaa.
Että ehtivät juurtua ennen pakkasia uuteen paikkaan. Maa onniin hapanta, vanha mäntykangas, että kalkitsin runsaasti.
Kävin tänään lymfahoidossa, huomenna on kauneuspäivä, hemmottelen itseäni kasvohoidolla, kampaajalla ja sitten aloitan vielä fysioterapiakäynnit lonkan lihaskireyden pois saamiseksi.

Perjantaina lähden hoitamaan pikku pojua  Oulunsaloon ja lauantaina jatkan matkaa Taivalkosken kotiin. En ole koko kesänä käynyt, ja kohta taas talvi painaa päälle, niin että nyt on hyvä käydä.










Ei kommentteja: