keskiviikko 28. toukokuuta 2008

Ylikierroksilla

Tuntuu, että olen ylikierroksilla ja univelkaa on kertynyt. Olen ollut aamuvuorossa ja yöunet ovat jääneet väkisin lyhyiksi. Kun en ole malttanut asettua nukkumaan ennen kuin kello on kääntynyt pikkutunneille. Mitäpä sitä muuta tarvitsee.
Laihduttaminen on tasausvaiheessa: painoni on huvennut 7 kg ja se on pysynyt tuossa pari viikkoa. Nyt vähennän taas hieman kaloreita ja sulatan seuraavan kilon. En kyllä itse huomaa mitään muutosta, mutta työtoverit mainitsevat että meinaanko huveta kokonaan olemattomiin. Koomillista.. minä en kyllä näiden muotojen kanssa hupene mihinkään.
Kaikki esivalmistelut kuopuksen juhliin on tehty. Tänään paistoin neljä täytekakun pohjaa ja hankin valmiiksi täytteet. Kuorrutamme kakut perjantaina. Kuopus itse on reuhaamassa tivolissa tuolla merikaupungissa ja aikoi huomenna käydä ostamassa valkolakin.
Töissä on ollut erittäin inhottava yskä ja kurkkukipuepidemia, kiertää jo toista kierrosta. Tauti iskee kurkkuun, vie äänen ja alkaa sietämätön kipu kurkussa ja kuiva yskä. Yskä alkaa hellittää ja iskee uudelleen entistä pahempana. Nyt on toinen kierros alkanut saikkuineen. Toivottavasti en sairastu juuri nyt kun viikonloppu on täynnä ohjelmaa ja maanantaina lähdemme Lontooseen.
Eilen saimme vielä vihoviimeiset verhot ommeltuna. Nimittäin makkarista puuttui yksi pituus ja keittiön verhot olivat väärin mitoitettu, mutta nyt ne laskeutuvat oikean pituisena ja tekivät keittiöön ylellisen, salimaisen vaikutelman. Tekstiileillä saa ihmeitä aikaan.
Miehelläni on kova "polttomoottoripumppukuume". Keskustelemme kaksitahti ja -tahtimoottoreista... no myös mammalla käyvistä pumpuista. Edes-takas-pitkästä pumpunkahvasta, vesi nousee-kuulemma. Odotan mielenkiinnolla mitä tuleman pitää.
Pääsemme aloittamaan mökkikauden kun palaamme Briteistä. Toivottavasti kesä on pitkä ja kuuma. Ainakin ennustetaan puolitoista astetta lämpimämpää kesää kuin keskimäärin on.
Saas nähdä. Nyt on jo kuuma ja hiostava ilma.
Terkkuja Lappeenrantaan ja kiitos, tapaamisiin heinäkuulla.

Ei kommentteja: