torstai 22. toukokuuta 2008

Synttärit...

Synttärini tulivat ja menivät. Tarjosin työtiimilleni muhkeat kermapullat ja sain onnittelut: "Onnea, 25- ja alvi päälle" Mukavat onnittelut.

Tänään sitten juhlimme mieheni kanssa synttäreitäni kräämikakulla, se oli tarjottuna aika pliisu, mutta koska takana on niin paljon muutakin tunnelmaa, tuntui ihan hyvältä. Nimittäin; nyt vihdoin saimme lomaparatiisimme kaupat tehtyä. Lomaparatiisi on sanoinkuvaamattoman ihana.

Kun kurkistin harmaaseen, vanhaan, ajanpatinoimaan vinoon aittaan, jonka ikkunasta pilkisti suloinen virkattu pitsiverho, ihastuin sanoinkuvaamattomasi; sisustaus on paneloitu kuusipaneelilla lattiasta kattoon, aitassa on parisänky ruusunnuppupäiväpeitolla peitettynä... lattia on tuoksuvaa kuusilankkua. Huvilassa on leivinuuni ja ihana Porin Matti, lämpöä kyllä riittää. Vimekesänä huvilan ed. omistaja eli myyjä, on ottanut huvilan yläkerran hyötykäyttöön: hän on uhrannut kesälomansa ja paneloinut n.30 neliötä makuutilaksi. Hän on jakanut tilan paneeliverhoilla ja sisustanut ilmatäytetyillä varapatjoilla. Eli meillä on ihanasti tilaa yöpyä kauempaakin tulevien vieraiden.

Mieheni on ollut kipeä: hänellä on ollut yskää ja mahatautia: minun oma röhäni jatkuu vielä, mutta jospa se siitä helpottaa ajan kanssa.

Viikon päästä vietämme kuopuksen lakkiaisia maatilallani. Olen jo tilannut kaikki tarjottavat pitopalvelusta, joten työksi jää vain juhlien järjestely fyysisesti. Ja kesäkuun alusta lähdemme Lontooseen viikoksi.

Huomenna menen ottamaan kestovärjäyksen ripsiin ja kulmiini ja teetätän rakennekynnet. Naisen kuuluu pitää huolta habituksestaan.

Ei kommentteja: