tiistai 14. tammikuuta 2014

Tulihan ne pakkaset.

Minulla on nuhanenä, niiskuttelen ja aivastelen ja vähän kutjotan flunssan kourissa. Ei tämä paha ole, mutta kun en ole vuoteen sairastanut minkäänlaista romuskaa, on tämä mainitsemisen arvoista.
No lenkille en ole lähtenyt, että keuhkoputket eivät ärsyynny, kun minulla on taipumusta infektioastmaan.
Aloitin jo itseni huosimisen työlookiin. Töihinlähtö siirtyi ensi maanantaille, mikä oli hyvä asia tämän nuhan vuoksi. Kävin kampaajalla ja leikkautin, mutta en värjäyttänyt hiuksiani. Enkä värjäytäkään, sillä hiusteni oma väri, valkeanharmaa on upea. Jos se muuttuu likainväriseksi, otan kevythuuhtelun. Ripset ja kulmat kestovärjäytin. Kampaajatyttöni oli kesällä kurssituttanut itsensä geelikynsien tekoon. Ja hän osasi tehdä todella siistiä jälkeä. Joten enää puuttuu kosmetologilla käynti, kun ihoni on eloton ja harmaa pimeän talven myötä. Sain ajan ensiviikolle.
Alennusmyynneissä kävin kertaalleen tsekkaamassa tarjonnan. Koska en nykyisin osta rätei ja lumpui, ostin kolme Nanson paitaa.
Nanso kestää ja kestää, pesusta toiseen. Minulla on vielä käyttämättä Marimekon lahjakortti, jonka sain joululahjaksi mieheltäni. Miehestäni puheenollen kultani päätti jäädä koko talveksi pirttiin. Hän aikoi haakuroida ulos vasta kun päivä on pidempi kuin yö. No se sallittakoon, jokainen saa tehdä ihan miten haluaa. Itse en viihdy sisätiloissa juuri yhtään, jos on siedettävä sää ulkona. Meitä on joka lähtöön. Vaatteista puheenollen vanhin systeri on suorastaan kuuluisa erikoisista neuleista. Hän neuloi viime talvena itselleen upean pitkän neuletunikan. Se oli niin ihana, että tyttäreni anoppi tilasi häneltä samanlaisen. Koska ko anoppi on seurakuntansa kivijalka, hän on saanut neuletunikasta paljon ihailevia kyselyjä. Nyt systeri keksi aloittaa neulomaan villahousut,jotka vedetään farkkujen päälle!
Odotan mielenkiinnolla minkälaiset niistä tulee.
Kävimme hyvän ystäväni kanssa tänään päivällisellä parhaassa ruokaravintolassa. Se piristi nuhanokkaa tosiaan.
Pidimme peijaiset. Karhu on kaadettu!

Ei kommentteja: