keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Löysäilyä ja aktiviteettia

Tämän päivän ohjelmassa oli vain MB:n siivoaminen morsiusparin hääkulkuneuvoksi. Talvella on vähän tympeä imuroida autoa ulkotiloissa, mutta hyvin se onnistui kuitenkin. Kävimme ostamassa jäätymätöntä tahranpoistoainetta ja teimme siistiä jälkeä istuimiin. Kelpaa sillä ajella kirkkoon ja pappilaan juhlimaan.  Minun tehtäväksi jäi tehdä isot koristeet etu- ja takapuskurille. Kävin Tiimarista pohjaksi kaksi tyroksydäntä ja pitkästi nauhaa ja muita koristeita. Uskon, että jotain saan keskittyä. Kun keksisi miten ne saa pysymään vauhdissa.
Eilen kävin teetättämässä geelikynnet ja kestoripset. Tyyliin ensin tulee ripset ja sitten mamma perässä. Kynsien kanssa oli  melkoinen työmaa, sillä olen sairastanut pari viikkoa ankaraa virusflunssaa joka söi yleiskuntoani ja siis kynsiäni.  Mutta kosmetologini  on ammattitaitoinen tyttö ja teki siistiä jälkeä. Nimettömiin maalattiin valkoiset kielot ja liimattiin 'timantit'.'
Sitten kävin etsimässä pukuun ja yleiskuvaa sopivan huulipunan ja huultenrajauskynän. Kokeiltuani 39 testeriä, päädyin Maybeline nro 360 Blum reflection, luumu heijastus. Hö, suomeksi nimi ei kuulosta miltään.  Huultenrajauskynän on myös Maybeline nro 540, hivenen eri sävyä, mutta tukevat toisiaan.  Luomiväri on Joe Blascon, koska se ei putoa pois kesken päivin. Eli tässä alkaa olla jo melkoisen valmis. Perjantaina on kampaaja ja miehelläni parturi, joten loppusilaus saadaan sopivasti.
Mieheni päätyi mittilauspukuunsa, joka istuu erittäin hyvin hänelle, varmaan tuon mittatilausen myötä.  Siis mustaan, koska se on juhlavin. Ostimme Sokokselta graniitinpunaisen silkkisolmion, jotta se näyttäisi yhtenäisenä minun pukuni kanssa.  Myös huoli koiravanhuksen sijoittamisesta hääviikonlopuksi saimme järjestettyä, kun morsiamen isä lupasi käydä koiran maatilalle karhukoiran seuraksi. Siellä he ovat kuin kotonaan, kaksin ovat vain päivän, kun poika ja isänsä menevät sitten jo takaisin maatilalle illalla. Ystäväni olisi ottanut koiran hoitoonsa lähelle hääjuhlapaikkaa, mutta koira stressaantuu ja järsii ovenpielen jos jää hetkeksi vahtimatta vieraassa paikassa.
Tänään en saanut juuri muuta tehtyä kuin kipaisin kirppiksellä. Löysin kaunista vantuslankaa, aniliininpunaista. Tietysti piti ostaa....kolme kerää yhden hinnalla, totta kait.
Ja Aku Ankkoja, niihin en kyllästy ikinä... Muutaman euron tuhlasin siis.
Kuopus iloitsi että hän oli saanut hakemansa uuden työpaikan. Hakijoita oli ollut toista sataa ja valinnat neljävaiheiset. Onnea muruselleni. Koulunkäynti kannattaa selvästi.
Olemme löysäilleet ja katselleet Hovimäkisarjaa I Padin kautta makuukammarin sängyllä. Kun yskä sotkee yöunta on kiva laiskotella päivällä. Tämä saikku alkaa olla turmiollinen vyötärönviivalle, kun astmalääkkeenä käyttämäni kortisoni turvottaa ja syötättää. No jospa minä viikon päästä olen ok. Systeri kertoi, että hänen ihana kirjansa Poika joka näki puiden tanssivan, löytyy jo Barnes & Noblelta, joka on valtavan suuri kirjakauppa. E- kirjat ovat tulossa kuin tulvavesi. Suosittelen lämpimästi... Ja odotan jatkoa kirjalle, jonka työnimi on 'Mies jota perhoset rakastivat"


Ei kommentteja: