keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Ämmiä äkkeet selässä...

Satakoon vaikka ämmiä äkkeet selässä tai hanurista, mutta vappu tuli taas. Ja sen näkee, kun katselee ikkunasta,  poijanpallukoita istuskelee puistojen penkeillä pussikaljat seuranaan ja katse terävänä näkyykö lähettyvillä "puluja".  Puluja muuten näkyy naapurin talon  katolla.  Ihmettelin, että mikä kuhina tuolla katolla on ja otin joulupukin tuomat kiikarit laukusta.  Kiikarit on sikahyvät. Pulut harrastivat erotiikkaa, että heikotti katsella.
Huomaan syttyneeni kevään riemuihin minäkin.  Eli ulkonäön huosiminen on taas ajankohtaista.  Katselin sillä silmällä peilikuvaani, että totesin omaavani hiusmallin "nikita mallinen karvahattu".
No on se vaihtoehtona parempi kuin ei hiuksia ollenkaan, mutta kun mieleen tulee, että kampaajalle on mentävä, se on toteutettava.
Muuten, voitin tänään arvalla 70 euron lahjakortin fysioterapiaan. Nimittäin se arvottiin ryhmäjumpan päätteeksi, kun tänään oli vipo jumppa tälle keväälle. Meitä oli tasan kaksi kenen kesken arvottiin ja sattui minulle. Ehdotin ystävättärelleni, että jaetaan puoleksi, ei suostunut.
 Varasin ensiviikolle ajan lymfahoitoon. Se on perinaisellista, mutta samalla äärimmäisen tärkeää
hoitoa . Estää turvotusta käsissä, kun nesteet saadaan virtaamaan.
Kävin ensimmäisen vuosisyynin rintsarista. Vuosi sitten olin saanut diagnoosin ja tunnelma oli kaoottinen. Nyt tiistaina  jännitin kovasti magneettikuvien tulosta.  Turhaa se taas oli jännittää, sain kuulla olevani täysin terve.  Yksi syy siihen, että selvisin ilman panikointia vastaanotolla odottamisajan, oli se, että minulla oli paras ystäväni tukihenkilönä. Hän tuli mukaan myös kuuntelemaan  mitä keskustelimme minut parantaneen trin kanssa.
Jään kahden viikon kesälomalle, mikä tulee tarpeeseen. Olen tehnyt täysin omat työni tammikuulta lähtien ja lomailu tekee hyvää,









Ei kommentteja: